Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of aanmelden?

U kunt vrijblijvend contact opnemen door te mailen naar info@zmtwente.nl of het onderstaande contactformulier in te vullen.

Bereikbaarheid

ZMT is op werkdagen geopend van 9 tot 17. Het komt voor dat we in gesprek zijn en daarom de telefoon niet op kunnen nemen. U kunt een voicemail achterlaten of mailen naar administratie@zmtwente.nl. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact op te nemen.

Voor algemene zaken of het maken van afspraken kunt u bellen naar ons algemene nummer 053-2305406 of mailen naar administratie@zmtwente.nl. Onze cliëntenadministratie is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9 uur tot 13:30 uur.

Voor persoonlijk contact met één van onze medewerkers kunt u bellen naar het 06 nummer of mailen naar het persoonlijk mailadres. Deze gegevens kunt u vinden bij Onze praktijk

Bezoek op locatie is alleen mogelijk op afspraak.

Locatiegegevens
ZMT, praktijk voor orthopedagogiek en psychologie
Varviksingel 210, 7512 ET Enschede

Wij bieden geen 24-uurs bereikbaarheidsdienst. Indien er sprake is van een acuut onveilige situatie of crisis verwijzen wij u naar uw huisarts/huisartsenpost of medisch specialist. U kunt natuurlijk ook het noodnummer bellen (112 of 113). De praktijk heeft geen crisisdienst en is tevens in het weekeinde gesloten.

Aanmelden


    Middels het versturen van dit formulier geeft u toestemming dat bovenstaande gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van het maken van afspraken rondom onze dienstverlening. Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens willen wij u graag verwijzen naar onze privacy verklaring.