top of page

Samenwerkingspartners

Kracht biedt praktische, doelgerichte ergotherapie in de praktijk of op locatie in omgeving Twente/Achterhoek. Afhankelijk van uw situatie kan de behandeling plaatsvinden op de praktijk, bij u thuis, op school of op het werk. Samen met u wordt een afspraak gemaakt over de frequentie en de duur van de behandeling.


 
Logo Jayspt transparant.png
JaysPT helpt bij het verbeteren van je fitheid, afslanken en gezonder leven en staat voor je klaar om samen met jou je gewenste doelen te bereiken en te behouden! Je hebt keuze uit verschillende specifieke trainingen en persoonlijke begeleidingstrajecten.

Ons team is er om voor elke doelstelling een passend plan te bieden. Onze begeleiding zal bijdragen aan het verbeteren van je gezondheid, algehele conditie en het aannemen van een gezonde levensstijl.

logo-kadera.png
Kadera zet zich in voor veiligheid in relaties, nu en later. Kadera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en Kadera werkt aan herstel om herhaling en terugval te voorkomen. Dat doen we samen met de cliënt, haar systeem en betrokken ketenpartners. We willen geweldspatronen duurzaam stoppen en de intergenerationele overdracht van geweld doorbreken.

Dit doen we door vrouwen, mannen en hun kinderen op te vangen en ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. Bij voorkeur voorkomen we opname in de opvang en bieden we begeleiding bij mensen thuis. 

Varviksingel 210 - Enschede

J.J. van Deinselaan 36A - Enschede

053 - 230 54 06

bottom of page