top of page

Verhuur testmateriaal

Werkt u als zelfstandig orthopedagoog/kinder-en jeugdpsycholoog/GZ-psycholoog en komt het voor dat u incidenteel diagnostiek in wilt zetten binnen uw praktijk. ZMTwente biedt de mogelijkheid om testmateriaal te huren voor eenmalig/incidenteel gebruik.

Intelligentieonderzoek

WISC-V (2 ipads, spelmateriaal, scoreformulieren) €150,-

IDS-2 intelligentie (koffer, afnameformulieren, handleiding) €150,-

Executieve functies

D-Kefs (2 ipads, scoreformulieren) €100,-

IDS-2 executieve functies (koffer, afnameformulieren, handleiding) €100,-

Autistisch spectrum stoornis

ADOS-2 (spelmateriaal, module afname, handleiding)€150,-

ADI-R (interviewboekje, algoritmeformulier, handleiding) €120,-

*Indien er meerdere testen tegelijkertijd worden gehuurd ontvang je een korting van 10% op de totaalprijs.

*De genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw

Voorwaarden verhuur:

  • Het testmateriaal wordt voor maximaal 3 dagen aaneengesloten verhuurd. Er wordt een boetebedrag van €50,- per dag gerekend voor iedere dag dat de huurder in gebreke blijft.

  • Het testmateriaal wordt afgehaald in Enschede op locatie van ZMTwente. U kunt het testmateriaal na de verhuurperiode in Enschede afgeven of retourneren met Verzekerservice pakket (Post NL). Het testmateriaal wordt met verzekerservicepakket voor 17.00 uur teruggezonden. Zo is het testmateriaal verzekerd bij verlies of beschadiging. U hebt een verzendbewijs en u kunt het pakket eenvoudig volgen met Track en Trace. De verhuurder tekent voor ontvangst. De kosten voor het versturen zijn tot 10 kg, 14,45 euro voor rekening van de huurder.

  • Bij beschadiging, verlies of diefstal van het testmateriaal zal de schade verhaald worden op de huurder. Bij beschadiging betaalt u dat wat er beschadigd is; de kosten hiervan worden opgevraagd bij Pearson Academy. Bij verlies of diefstal betaalt u de gehele kostprijs van het testmateriaal.

  • Voorafgaand aan het ophalen van het testmateriaal vult u een huurovereenkomst in en dient u een kopie van uw identiteitsbewijs aan te leveren ter identificatie. Daarnaast wordt bij aanvang van de huurperiode een borgbedrag gevraagd van 300 euro, dat teruggestort zal worden indien het testmateriaal in oorspronkelijke staat ontvangen is op de afgesproken datum.

  • Bij verlies of diefstal wordt aangifte gedaan en zal de huurder aansprakelijk gehouden worden voor de opgelopen financiële schade.

Varviksingel 210 - Enschede

J.J. van Deinselaan 36A - Enschede

053 - 230 54 06

bottom of page